Plattegrond parkeerplaats bezoekers.

TiP:  Kom op de fiets als u uit de omgeving van Limmen komt.

Routebeschrijving

Met  de auto

Vanuit Amsterdam, reisduur ca. 30 minuten
Neem de A9 richting Alkmaar tot afslag Castricum-Uitgeest-Zaandam. Sla aan het einde van de afrit, rechtsaf richting Uitgeest. Laat Uitgeest rechts liggen en vervolg de N 203 richting Castricum. Ga bij de eerste stoplichten rechtdoor, en volg vanaf hier de P route om uw auto te parkeren zodat u op loop afstand ( +/- 200 mtr ) bent van het Limmen Ludiek wereldrecord terrein.
Vanuit Alkmaar, reisduur ca. 20 minuten
Neem de zuidelijke ringweg in westelijke richting, sla bij de eerste stoplichten na het Kooimeerplein linksaf richting Heiloo. Rijdt de N 203 in zuidelijke richting. Na verschillende stoplichten en rotondes komt u op de Rijksweg in Limmen. Volg vanaf hier de P route om uw auto te parkeren zodat u op loop afstand ( +/- 200 mtr ) bent van het Limmen Ludiek wereldrecord terrein.

Met openbaar vervoer

Uiteraard kunt u ook met het openbaar vervoer bij ons komen. Dan stapt u nagenoeg voor de ingang van het wereldrecord terrein uit.
Komt u met de trein, dan uitstappen op het station “Castricum”. Vervolgens neemt u  bus Lijn 167 richting Alkmaar. Uitstappen in Limmen, halte: “KERKWEG”. Dan loopt u ca. 200 mtr. Zuidoostwaarts en volgt de borden “Hortus Bulborum”. De loopafstand is ca. 200 mtr.

Met de bus vanuit Alkmaar of Beverwijk: Lijn 167, in Limmen uitstappen bij halte “KERKWEG”. Dan loopt u ca. 200 mtr zuidoostwaarts en volgt de borden. De loopafstand is ca. 200 mtr.

De bus rijdt van ma t/m za 2 x per uur. Op zondag 1x per uur.

Wereldrecord terrein Stichting Limmen Ludiek
Vuurbaak / Middenweg, NL- 1906 BS / AP Limmen

Reacties zijn uitgeschakeld.