Programma Feestweek

PROGRAMMA LIMMEN LUDIEK FEESTWEEK.

 

Net zoals in 2005 en 2010 is er feestkweekprogramma samengesteld voor jong en oud om niet snel te vergeten. Vanaf dinsdag 2 juni t/m zondag 7 juni zal het park aan de Vuurbaak en de sporthal De Enterij worden omgetoverd tot een waar KURKEN Walhalla. Gedurende de Limmen Ludiek FEESTWEEK vinden er verschillende activiteiten plaats. We hebben alle leeftijden iets te bieden, voor jong en oud en alles er tussenin.

 


Programma van dag tot dag.

 

Geeen druppel onder de 18

Dinsdag 2 juni zal de LIMMEN LUDIEK feestweek worden geopend met de Limmen Ludiek CULINARE CAL AVOND m.m.v. drie regionale restaurants; restaurant Apicius, restaurant ’t Eethuysje en Bar BBQ Bistro …Bij Lotje. Zij slaan op deze avond de culinaire handen ineen en bereiden voor u een heerlijk 5 gangen diner waarbij een passend wijnarrangement wordt geserveerd van het Famille CASTEL uit Frankrijk.
Voor deze avond is helaas geen stoeltje meer vrij, alle 350 beschikbare plaatsen zijn reeds gereserveerd.

 

Woensdag 3 juni staat volledig in het teken van CAL KIDS ARE GOING CORK in het kader van het Limmen Ludiek Scholenproject. Maar liefst 7 basisscholen en 3 voortgezet onderwijs scholen gaan de komende periode, per school aan een eigen kurkenproject werken. Ze krijgen allemaal 15.000 kurken, een onderwerp en de rest is aan hun eigen creativiteit. De eindresultaten zullen vanaf woensdagmiddag 3 juni en van 5 juni tot en met zondag 7 juni in Sporthal De Enterij voor alle kinderen en het grote publiek te bezichtigen zijn. GRATIS ENTREE!

 

Donderdag 4 juni is het ‘showtime’ met LA LUDIEK DU CAL. Dit gaat een gezellige muzikale rollercoaster worden waar bekende en minder bekende dorpelingen uit Limmen, Bakkum, Castricum, Heiloo en Akersloot in de huid van bekende nationale en internationale artiesten kruipen. Met ruim 25 verschillende optredens wordt het een avond met een hoog meezing- en dansgehalte. In de feesttent zijn voldoende gezellige zitjes en sta tafels aanwezig zodat iedereen deze muzikale avond met entertainment op een zo prettige mogelijke manier kan mee beleven. GRATIS ENTREE!

 

Vrijdag 5 juni gaat er letterlijk worden afgeteld naar het wereldrecord. Tijdens een spetterend licht en geluidsshow zal voor het toegestroomde publiek en sponsoren het wereldrecord kurken mozaïek van 32 meter bij 5 meter met reusachtige kranen rechtop worden getrokken.GRATIS ENTREE!

DE GROTE ONTHULLING. Zeer spannend natuurlijk voor de honderden vrijwilligers en organisatie die vele maanden met grote inzet en enthousiasme hebben gewerkt aan het gigantische kurken mozaïek. Het moment is dan eindelijk daar waarop het kurken mozaiek in zijn geheel wordt onthuld aan het publiek. Natuurlijk gevolgd door een feestavond met een goed stuk muziek verzorgt door DJ WILLOW die bekend is van o.a. Vrienden van Amstel ‘live’. GRATIS ENTREE!

 

Zaterdag 6 juni overdag zal het park en de sporthal De Enterij vrij toegankelijk zijn voor alle CAL bewoners en voor de vele dagjesmensen van ver buiten de regio. Vanuit de openpodiumwagen in het park zullen DE WICO’S en BAND MORGAN overdag de muzikale omlijsting verzorgen.

Zaterdagavond 6 juni ’s Avonds zal de Limmen Ludiek feesttent het domein gaan worden van THE DIRTY DADDIES. Een geweldige feestband waar jong en oud, let maar op, niet op stil kan blijven staan. Voorproefje? The Dirty Daddies zijn te zien en te beluisteren op Youtube >> The Dirty Daddies Entree is € 10, –  in de voorverkoop krijg je er dan ook een GRATIS horecamunt bij t.w.v. € 2, -. Houdt dus onze website en facebookpagina Limmen Ludiek in de gaten voor de start van de kaart verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Gall & Gall Limmen.

 

Zondag 7 juni de Slotdag van de Limmen Ludiek 2015 feestweek. Dit is de laatste dag waarop het grote publiek het wereldrecord kurken mozaïek in al zijn glorie kan komen bezichtigen. Gedurende de gehele dag is het park een openpodium waar DE WICO’S en het SANTANA HOT COLLECTIVE de toeschouwers muzikaal zullen gaan vermaken. ’s Avonds zal COLD TURKEY in de feesttent het slotakkoord voor hun rekening nemen. GRATIS ENTREE!

Dit is ook gelijk de dag dat het bestuur van Limmen Ludiek zich zal terugtrekken in de Limmer achterkamertjes om in het geheim alvast weer te gaan broeden op een idee voor 2020!