Kurken sorteren voor Mandela

Stichting Limmen Ludiek gaat in 2015 een aanval doen op het wereldrecord Het Grootste Kurken Mozaïek van de Wereld en daar zijn heel veel kurken voor nodig.

Ruim 300.000 kurken zijn de Limmer dorp grenzen al binnen gerold. En deze kurken komen echt overal vandaan. Voorzitter Kees de Jong is net terug uit de Elzas met 20.000 kurken. Maar ze moeten dus nog steeds op jacht naar 200.000 kurken.

Het uitsorteren van de kurken op kleur vreet ontzettend veel tijd. Daar is Limmen Ludiek na 3 zeer gezellige sorteermiddagen al wel achter gekomen. ‘Dit is de basis en het meest secure werkje van het hele project’ legt voorzitter Kees de Jong uit. ‘ Maar vele handen en in dit geval ook ogen maken licht werk en het is nog beren gezellig ook ’.

De eerst volgende sorteermiddag staat voor komende zaterdag 16 november op het programma in de voormalige Dolfijnenpret aan de Jan Valkeringlaan te Limmen. ‘ >< 12.00 en 17.00 is een ieder van harte welkom om ons te komen helpen’ zegt de Jong.

Limmen Ludiek wil als test mozaïek Nelson Mandela gaan maken om er achter te komen welke techniek ze in 2015 moeten gaan gebruiken.

Mocht u toevallig veel kurken in huis hebben of iemand kennen met veel kurken ……stuur dan een e-mail naar info@limmenludiek.nl of stuur hen een bericht via facebook.com/stichtinglimmenludiek

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.