Culinaire Avond met een hoofdletter C!

Voorzitter Kees de Jong en wethouder Esther Hollenberg opende de avond met lovende woorden. De wethouder werd door Kees uitgenodigd om een deel van het mozaiek te onthullen, dat was opgesteld in de feestzaal. Vele ooo’s en aaa’s volgden en tranen bij Kurkdrukploeg de Kroonkurken van de Koningsdam, nadat het door hun gemaakte mozaiek werd onthuld.

In één woord, dit is en was genieten.
Een avond met lekker eten dat er chique gepresenteerd uitzag,  vele vrolijke, blijde en tevreden gezichten. De culinaire avond van Limmen Ludiek 2015 is een onvergetelijke avond geworden, dankzij de meewerkende restaurants, Apicius, ’t Eethuysje en Bij Lotje en de vele vrijwilligers die tijdens voorbereidende werkzaamheden en op de Culinaire avond zelf zich voor meer dan 100% hebben ingezet.

Culinair Limmen Ludiek 03_06_2015

De Famille CASTEL wijnen vloeide rijkelijk, de buikjes goed gevuld en tussen de gangen door gingen ook de voetjes nog van de vloer.

Als afsluiting bij de koffie een heerlijk Castricums likeurtje van Gall & Gall Verkaart uit Castricum dat zeker naar meer smaakte.

Wil je nagenieten of meegenieten klik dan hier

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.